Ajankohtaista

 • Galletti ART-U Canvas, markkinoiden upein puhallinkonvektori!!!

  Galletin ART-U Canvas -ratkaisussa luovuudelle ei ole rajoja! Puhallinkonvektorin etupaneeliin voidaan valita mikä tahansa RAL- tai PANTONE-asteikon väri, tai mikä huikeinta: etupaneelia voi koristaa vaikka valokuva jolloin vain taivas on rajana silloin kun arkkitehti tai loppukäyttäjä visioivat konvektorin ympäristön lopullista ilmettä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää eri mahdollisuuksista! https://art-u.com/en/product/art-u_canvas/

  Lue lisää
 • Raision toimisto muutti uusiin tiloihin

  Raision toimipaikkamme on muuttanut uusiin tiloihin kesän aikana. Olemme tavattavissa sovittaessa. Rami Wiss 020 7920502 rami.wiss@elcool.fi Uusi osoite on Kreetankuja 2, 21200 Raisio. Toimistomme sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 250 kW:n ilma-vesilämpöpumppu lämmittää Kuopiossa!

  Kuopiossa Kylpylähotelli Kunnonpaikassa käynnistettiin 5.9.2019 ilma-vesilämpöpumppu joka antaa lämmitystehoa huimat 250 kilowattia! Järjestelmä on toteutettu Samsungin VRF-järjestelmällä, jolla pystytään sujuvasti tekemään 80 asteista vettä lämmityksen tarpeisiin. 250 kW on kuitenkin vasta alkulämmittelyä tämän kokoluokan kohteessa, muutaman viikon sisään kohteessa käynnistyy myös toinen saman kokoinen järjestelmä pienentämään kiinteistön massiivisia lämmityskuluja.    

  Lue lisää
 • Puhallinkonvektorien uusi aikakausi!

  Optimoitu käyttömukavuus kohtaa silmiä hivelevän muotoilun, Elcool esittelee Galletti Groupin uuden aikakauden puhallinkonvektorin: Art-U:n!

  Lue lisää
 • Jäähdytystä ilman vedon tunnetta?

  Jäähdytys ilman vedon tunnetta on totta! Toteutimme Haikon Kartanon Kongressiaulan jäähdytyksen Samsungin Wind-Free -kaseteilla. Tuhansien mikroreikien läpi kulkeva ilmavirta jäähdyttää salin huomaamattomasti mutta sujuvasti kovallakin helteellä, ja viileässä salissa voi rauhassa viihtyä ja istuskella pidempäänkin. VRF-järjestelmä näytti kyntensä kesän helteillä, joten tehokkuus ja toimivuus on Suomen oloissa harvinaisissa olosuhteissa päästy testaamaan.

  Lue lisää
 • Lämpöpumppu- ja lämmöntalteenottotuotteet esillä Finnbuild-messuilla 10.-12.10.2018

  Tervetuloa tutustumaan HR-Cubeen ja muihin lämmöntalteenottotuotteisiin Finbuild-messuille!

  Combi Coolin osastolla 7D130 on HR-Cuben lisäksi myös muita uusia ja innostavia tuotteita lämpöpumppumarkkinoille!

  Lue lisää
 • Kylmäalan järjestöt varoittavat kylmäainetilanteesta

  AREA ja muut eurooppalaiset järjestöt ohjeistavat R404A:n käytöstä Kylmäalan eurooppalaiset järjestöt AREA, EPEE, EFCTC ja ASERCOM ovat huolissaan kylmäainetilanteesta ja ovat julkaisseet ohjeistuksen kylmäaineiden R404A / R507A käytöstä. Näiden korkean GWP-arvon kylmäaineiden hinnat ovat nousseet lyhyessä ajassa jopa 700 prosenttia. Siitä huolimatta loppukäyttäjät ovat siirtyneet korvaaviin kylmäaineisiin hitaanpuoleisesti ja jopa uusia laitoksia tehdään edelleen R404A:lla. […]

  Lue lisää
 • Laiteuutuus

  Elcool tuo markkinoille oman poistoilman lämmöntalteenottoyksikön. Laitevalikoimasta löytyy tuotteet nestekiertoisiin- sekä suorahöyrystysratkaisuihin.

  Lue lisää