Ajankohtaista

 • Puhallinkonvektorien uusi aikakausi!

  Optimoitu käyttömukavuus kohtaa silmiä hivelevän muotoilun, Elcool esittelee Galletti Groupin uuden aikakauden puhallinkonvektorin: Art-U:n!

  Lue lisää
 • Jäähdytystä ilman vedon tunnetta?

  Jäähdytys ilman vedon tunnetta on totta! Toteutimme Haikon Kartanon Kongressiaulan jäähdytyksen Samsungin Wind-Free -kaseteilla. Tuhansien mikroreikien läpi kulkeva ilmavirta jäähdyttää salin huomaamattomasti mutta sujuvasti kovallakin helteellä, ja viileässä salissa voi rauhassa viihtyä ja istuskella pidempäänkin. VRF-järjestelmä näytti kyntensä kesän helteillä, joten tehokkuus ja toimivuus on Suomen oloissa harvinaisissa olosuhteissa päästy testaamaan.

  Lue lisää
 • Lämpöpumppu- ja lämmöntalteenottotuotteet esillä Finnbuild-messuilla 10.-12.10.2018

  Tervetuloa tutustumaan HR-Cubeen ja muihin lämmöntalteenottotuotteisiin Finbuild-messuille!

  Combi Coolin osastolla 7D130 on HR-Cuben lisäksi myös muita uusia ja innostavia tuotteita lämpöpumppumarkkinoille!

  Lue lisää
 • Kylmäalan järjestöt varoittavat kylmäainetilanteesta

  AREA ja muut eurooppalaiset järjestöt ohjeistavat R404A:n käytöstä Kylmäalan eurooppalaiset järjestöt AREA, EPEE, EFCTC ja ASERCOM ovat huolissaan kylmäainetilanteesta ja ovat julkaisseet ohjeistuksen kylmäaineiden R404A / R507A käytöstä. Näiden korkean GWP-arvon kylmäaineiden hinnat ovat nousseet lyhyessä ajassa jopa 700 prosenttia. Siitä huolimatta loppukäyttäjät ovat siirtyneet korvaaviin kylmäaineisiin hitaanpuoleisesti ja jopa uusia laitoksia tehdään edelleen R404A:lla. […]

  Lue lisää
 • Laiteuutuus

  Elcool tuo markkinoille oman poistoilman lämmöntalteenottoyksikön. Laitevalikoimasta löytyy tuotteet nestekiertoisiin- sekä suorahöyrystysratkaisuihin.

  Lue lisää
 • Uusi toimipaikka

  Elcool Oy on avannut uuden myyntikonttorin Raisioon. Toimisto sijaitsee Raision keskustassa osoitteessa: Tanhukatu 2, Raisio.

  Lue lisää